Over ons

Over ons
Happy 2B Natural is een dynamische creatieve (online) onderneming die 22 april 2009 is opgericht, door Sheryl Lauwerends vanuit haar passie voor natuurlijke kroeshaarverzorging, Afro-haartechnieken en Afro-haarstijlen. Happy 2B Natural onderneemt milieuvriendelijk, en maakt in haar salon geen gebruik van chemische ontkroesmiddelen, zoals de relaxer-crème en de curly permanent-crème. 

Happy 2B Natural is een professionele onderneming en staat geregistreerd onder Kamer van Koophandel nummer 34335742.

Visie
Happy2bnatural.com streeft er naar een bijdrage te leveren dat meer mensen gezond natuurlijk kroeshaar gaan dragen en meer kennis hierover hebben. En dat natuurlijk kroeshaar ook als een ‘schoonheidsideaal’ wordt gezien, en in elk gelegenheid in elk (westerse) maatschappij wordt geaccepteerd.

Missie
Happy2bnatural.com is een dynamische creatieve (online) onderneming, die haarverzorgingsproducten aanbiedt die met zorg en kennis van kroeshaar zijn gemaakt. Daarnaast biedt happy2bnatural.com professionele natuurlijke kroeshaarverzorgingsdiensten, consults en informatie over natuurlijke kroeshaarverzorging.

Onze haarproducten
In onze webshop kunt u haarproducten kopen, die met liefde en zorg voor kroeshaar en kennis van kroeshaar, speciaal zijn vervaardigd voor Sisterlocks®:
*Sisterlocks® Product Line ontwikkeld door dr. JoAnne Cornwell, uitvinder van Sisterlocks®.
*Natural Wonders Fresh Hair Products© ontwikkeld door Michelle Laron Bryant, Sisterlocks®  Master Trainer/professioneel hairdresser.

Deze haarproducten zijn ook geschikt voor Locks, Cornrows, Coils, Twists, Vlecht-extensions Twist-extensions en voor los kroehaar tot krullend haar.

Klik hier en Shop haarproducten.

Producten kunnen op afspraak (via het contactformulier of via 06 40 860 755) worden afgehaald, scheelt verzendkosten.


Onze haarservises

Happy 2B Natural biedt natuurlijke haarverzorgingsdiensten zoals:
* Sisterlocks®, Brotherlocks®
* Cornrows
* (Flat) Twists
* Coils
* Vlechten
* Vlecht-extensions
* Twists-extensions


Meer weten over het aanbod Sisterlocks®, Brotherlocks
® van happy2bnatural.com in Amsterdam, Diemen, NederlandKlik hier.


Meer weten over overige haarservises die Happy 2B Natural aanbiedt, Cornrows, Twist etc. 
Klik hier. Bel ons voor een afspraak met onze gecertificeerde Sisterlocks® consultant voor een Sisterlock®, Brotherlocks® consult of voor onze overige haarverzorgingsdiensten, 06 40 8 60 755 of internationaal 00 31 6 40 8 60 755.


Onze bedrijfsgegevensklik hier.

Over Sheryl Lauwerends, Klik hier.

Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop!

Be Happy 2B Natural

 

 

 

 

Nu Jij Facebook Twitter MSN Reporter Delicious ekudos Hyves Linked IN Digg.com, Digg it ! Google Reader