Sisterlocks Brotherlocks Amsterdam Diemen

Sisterlocks®, voor heren Brotherlocks®, is een revolutionaire natuurlijke haarverzorgingssysteem, die door dr. JoAnne Cornwell in 1993, speciaal is ontwikkeld voor kroeshaar. Sisterlocks® zijn dunne uniforme permanente locks die verkregen worden door het haar te verdelen volgens de methode van Sisterlocks®, één van de Sisterlocks® locktecnieken en een speciale Sisterlocks® tool. 

Sisterlocks® is geschikt voor bijna alle types kroeshaar, van kroeshaar tot krullend haar en vanaf 5 cm uitgegroeid chemisch behandeld haar. Uw haartype bepaald hoe uw eigen unieke Sisterlocks® eruit komt te zien. Met Sisterlocks® geeft u uw haar de mogelijkheid om op een gezonde natuurlijke manier te groeien, en kunt u de haarlengte bereiken die u wenst. 

Sisterlocks® kan je starten vanaf 5 cm haarlengte. 

Sisterlocks® of Brotherlocks®  is ook voor kinderen mogelijk. 
 
Hoe start ik met Sisterlocks®

Sisterlocks® start met het Sisterlocks® pakket. Dit pakket bestaat uit 3 sessies (drie of meer afspraken), één prijs! :

1. Het consult,  
2. De locksessie
3. De follow up (de eerste bijknoopafspraak) 

Het Sisterlocks pakket
1. Het consult

In deze sessie krijgt u informatie over Sisterlocks®, uw persoonlijke haarverzorgingsgeschiedenis wordt besproken en uw haartype wordt geanalyseerd volgens de methode van Sisterlocks® (geen algemene  3a, 3b, 3c, 4a, 4b, 4c haaranalyse), om te bepalen welke Sisterlocks®  locktechniek bij uw unieke haartype past. En u krijgt 8 tot 12 testlocks in uw haar van verschillende Sisterlocks® locktechnieken. Deze testlocks draagt u twee weken. In de twee weken heeft u uw haar twee keer gewassen, om te zien hoe uw haar op de testlocks heeft gereageerd. Deze sessie, het consult, is voor u en de consultant belangrijk om de juiste Sisterlocks® lockechniek voor uw haartype te bepalen, en mag dus niet worden overgeslagen. Bent u klaar voor Sisterlocks®? Dan kan er gestart worden met de locksessie.

Het consult: uw haar is 24 uur van tevoren gewassen,
productvrij  (vrij van olie, leave in conditioner, moisturizer, en butters etc.) niet gevlochten, en vrij van te strakke haaraccessoires, anders beďnvloed dit om uw haartype te bepalen en welke Sisterlockstechniek geschikt is voor uw haartype.

 
2. De locksessie

Twee weken na het consult volgt de locksessieAfhankelijk van de haardichtheid van uw haar, krijgt u standaard tussen de 400 en 450 locks. Indien de haardichtheid van uw haar het toelaat, worden het meer locks. Afhankelijk van uw haardichtheid en de lengte van uw haar, wordt de locksessie over 2 of meerdere dagen verdeeld. Per dag duurt een locksessie ongeveer 8 uur of langer. Na de locksessie ontvangt u de 'Starter kit'. De 'Starter kit' bestaat uit Sisterlocks® getting started shampoo voor jonge locks, tips hoe uw Sisterlocks te wassen, rubberen elastieken en Sisterlocks® haarverzorgingstips. U dient altijd de 'Starter kit' gratis te ontvangen.

 
De locksessie:  uw haar is 24 uur van tevoren gewassen en productvrij voor de locksessie.
 
3. Follow-up (de eerste bijknoop afspraak)

Vier weken na de locksessie volgt de folluw-up, de eerste bijknoop afspraak van uw Sisterlocks®. In de afgelopen weken heeft u minstens twee keer uw Sisterlocks® gewassen met de Sisterlocks® getting started shampoo. In deze sessie wordt de uitgroei van uw haar bijgeknoopt en wordt de tijd bepaald voor vervolg bijknoop afspraken, of uw haar één keer in de vier weken, één keer in de zes weken of één keer in de acht weken moet worden bijgeknoopt. Dit hangt af van hoe snel uw haar groeit. Het bijknopen duurt tussen de 3 ŕ 4 uren of langer, het hangt van de uitgroei van uw haar, het aantal Sisterlocks® en de conditie van uw Sisterlocks®. In bijknoopsessies wordt het lockproces van uw Sisterlocks® gevolgd, om ongeveer een idee te krijgen hoe lang het duurt voordat uw haar gaat locken. Uw haar kan locken in 3 maanden, 6 maanden, een jaar of langer. Dit hangt van uw haartype af.


Follow-up: de eerste bijknoop afspraak en vervolg bijknoop afspraken: uw haar is 24 uur van tevoren gewassen en productvrij


Voorwaarden Sisterlocks® diensten en overige diensten van Happy 2B Natural
 Sisterlocks® haarverzorgingsinstructies volgen: Sisterlocks® op de juiste manier wassen, op tijd  Sisterlocks® bijknopen, geen haarproducten in jonge Sisterlocks®, etc., zodat u kosten en tijd bespaard blijven.
Volgens de voorwaarden van de Sisterlock® homeoffice, geen derde aanwezig bij het inzetten van de  testlocks, de locksessies en bij de bijknoop afspraken, Sisterlocks® is een geregistreerd merk.
*Geen kinderen meenemen, tenzij zij een haarbehandeling ondergaan.
*Betalingen op de dag van de behandeling betalen, er kan op locatie worden gepind of via uw internetbankieren.
*Happy 2B Natural hanteert eigen tarieven, de tarieven van Happy 2B Natural zijn geldig.
*Als een klant meer dan een uur verlaat is, wordt de afspraak verzet, in verband met volgende klant afspraken,  tenzij anders is afgesproken.
*Bij hoofdhuidziekten van een klant wordt de afspraak verzet tot genezing.
*Geen sterke drank en rookgerei gebruiken op locatie van Happy 2B Natural.
*Niet langdurig bellen, zodat de behandeling niet verstoord wordt.
 
 
Veel gestelde vragen over Sisterlocks

Klik hier voor de veel gestelde vragen over Sisterlocks® en voor meer kennis over Sisterlocks®


Klik hier voor de Sisterlocks® tarieven.

De gecertificeerde Sisterlocks® consultant van happy2bnatural.com

De gecertificeerde Sisterlocks® consultant van Happy 2B Natural, Sheryl Lauwerends, heeft de Sisterlocks® trainingen in Londen gevolgd: in november 2009, oktober 2011 en oktober 2012. Zij is in november 2009 en oktober 2011 opgeleid door Michelle Laron Bryant, Sisterlocks®  Master Trainer en professioneel hairdresser uit Amerika en in 2012 door Michelle Laron Bryant, Sisterlocks®  Master Trainer en professioneel hairdresser en Roxanne Ray, Sisterlocks®  Master Trainer en professioneel hairdresser uit Amerika. De gecertificeerde Sisterlocks® consultant van Happy 2B Natural is in oktober 2011 van start gegaan met Sisterlocks diensten, en is aangesloten bij de home office van Sisterlocks®, 5663 Balboa, San Diego, CA 92111. Voor meer informatie zie www.sisterlocks.com.

Meer weten over Sheryl Lauwerends, klik hier.

Meer weten over Sisterlocks®? 
Voor meer informatie of een afspraak voor een Sisterlocks® consult, via het contactformulier, klik hier voor het contactformulier. Of u kunt telefonisch contact opnemen, 06 - 40 8 60 755 en vanuit het buitenland  
00 - 31 - 6 40 8 60 755. 

Meer weten over overige haarverzorgingsdiensten die Happy 2B Natural aanbiedt, Cornrows, Coils, (Flat) Twists, Vlecht-extensions, Twist-extensions, klik hier. 

Klik hier en shop haarproducten.

Sisterlocks
®, Brotherlocks® in Amstedam, Diemen, Nederland, bij ons op locatie happy2bnatrual.com, ook mogelijk bij u op locatie.


Nu Jij Facebook Twitter MSN Reporter Delicious ekudos Hyves Linked IN Digg.com, Digg it ! Google Reader