Veel gestelde vragen over Sisterlocks

Wat is Sisterlocks®?
Sisterlocks® is een natuurlijk haarverzorgingssysteem waarmee vrouwen met kroeshaar kunnen profiteren van een breed scala van haarstijlen en haarkapsels, zonder de natuurlijke textuur van hun haar te veranderen.

Kan ik mijn Sisterlocks®  in verschillende haarsstijlen dragen?

Ja! Sisterlocks® is minder beperkt dan extensions, want het is je natuurlijke haar. Je kunt het krullen door middel van bantu knots, (warme) zachte niet vochtzuigende tandloze krulspelden, vlechten, twisten, of dragen in een paardenstaart, opsteken etc. Sprayen met water, en als je Sisterlocks® eenmaal gelocked zijn,  kan je het sprayen met moisturizer (Sisterlocks® spray moisturizer of Fresh Hair products moisturizer), leave in conditioner in doen en haarproducten gebruiken op waterbasis. shop haarproducten

Hoe lang duurt om de Sisterlocks® in te brengen?
Vergeleken met vlecht-extensions, duurt het twee keer zolang om Sisterlocks® in te zetten. Het hangt af van de lengte en de haardichtheid van je haar. Het kan een dag, 2 dagen of langer duren.  Het gemak van Sisterlocks® is dat als je haar uitgroeit, het simpel is om het bij te knopen, vergeleken met vlecht-extensions die eerst verwijderd moet worden en opnieuw moet worden ingevlochten.

Kan Sisterlocks® mijn haar breken of dun maken?

Nee dat is juist het tegenovergestelde! Sisterlocks®  is een zachte techniek zonder chemicaliën. Sisterlocks® strak bijknopen is overbodig. Sisterlocks® veroorzaakt geen schadelijke slijtage aan het haar of de hoofdhuid. Als je je Sisterlocks® op tijd bijknoopt en goed verzorgd, zullen je locks groeien, waardoor je styling-opties zullen toenemen.

Kan ik Sisterlocks® nemen als mijn gerelaxed is?
Ja je moet wel 5 centimeter uitgroei hebben van je natuurlijk haar. De overgang zal veel meer tijd in beslag nemen. Een professioneel opgeleid consultant die bekend is met Sisterlocks® technieken kan je helpen met die overgang. Je opties om je haar te stylen zullen toenemen naarmate je natuurlijke haartextuur groeit. Je hoeft  je gerelaxed haar niet af te knippen!

Moet ik grote krullen hebben om Sisterlocks® te nemen?

Helemaal niet! Kroeshaar  is het beste type haar voor Sisterlocks®. Je natuurlijk haartextuur geeft volume en maakt het haar makkelijker om te stylen.

Kan je Sisterlocks®  losmaken?
Ja, maar is het een lastig en langdurig procedure. Je moet Sisterlocks® niet nemen met de intentie om het los te maken. Als je eenmaal de vrijheid van Sisterlocks® hebt ontdekt, zult je niet meer terug willen gaan!  Tot slot, het is een manier om je natuurlijke schoonheid van je haar te vieren, Sisterlocks®!

Kan ik zelf Sisterlocks®  inzetten?

Dit is niet aan te raden. Elk haartype vereist een specifieke Sisterlocks® techniek. Je Sisterlocks® consultant die professioneel is opgeleid zal de Sisterlock® teckniek toepassen die geschikt is voor je haartype. En kan je verzorgings- en stylingstips geven, zodat je verzekerd bent dat je langdurig van je locks kan genieten

Hoelang duurt het bijknopen van Sisterlocks® ?
Tussen de 3 en 5 uren. Het bijknopen van Sisterlocks® kan langer duren dan 4 uren:
* Als je veel Sisterlocks® hebt, in verband met smalle Sisterlocks® of hoge haardichtheid.
* Als je veel uitgroei hebt, doordat je wellicht langer ben weggebleven om je Sisterlocks®
  
bij te knopen, of dat je haar snel is gaan groeien.
* Als er Sisterlocks® zijn losgeraakt door slippage (uit Sisterlocks® weave techniek losgeraakt)
Als je jonge Sisterlocks® zijn losgeraakt door niet de wasinstructies van je Sisterlocks
  consultant te volgen.
* Als je Sisterlocks® dienen te worden gerepareerd.
* Als je na het wassen van je Sisterlocks®, je locks niet uit elkaar heb gehaald.

Nu Jij Facebook Twitter MSN Reporter Delicious ekudos Hyves Linked IN Digg.com, Digg it ! Google Reader