Gastenboek

Naam *
E-Mail
Opmerking/Vraag *
   

Type the characters you see in the picture:

Get a different code
The code is case-sensitive and must be entered exactly as above.
   
Verzenden

Karin Luijk | 24-02-2014 16:45

Hoi Sheryl,
Bijna een week geleden heb je de sisterlocks gezet bij Berline en het bevalt heel erg goed! Berline is zo blij dat ze haar haar nu voelt 'springen' op haar hoofd, en dat ze als ze fietst de wind door haar haar voelt waaien :-). Nu al heel erg bij met haar sisterlocks, laat staan als het straks langer groeit ....... Ook al een keer een cornrow met de sisterlocks gevlochten, en nu heeft ze een aantal twists. Ook mama is er heel erg blij mee!
Groetjes,

Berline en Karin


Karin Luijk | 12-02-2014 13:46

Hoi Sheryl,

Het intake gesprek voor de sisterlocks van onze dochter Berline was gezellig en heel erg duidelijk. Berline heeft er heel erg veel zin in! Tot dinsdag (en woensdag :-)).
Groetjes, Karin


Sheryl | 22-11-2013 12:37

Een fijn weekend allemaal.

Groetjes,
Sheryl


Iris | 06-10-2013 17:30

Hi Sheryl,

Ik ben vanaf dag 1 dat ik bij jou ben gekomen zeer tevreden over je professionaliteit, up to date kennis over kroeshaar, je talent om de mooiste kapsels te creŽren en je gastvrijheid! Bij jou voel je je echt als een gewaarde klant waar de tijd voor genomen wordt, waar naar geluisterd wordt en die serieus genomen wordt. Je hoeft je bij jou ook niet te schamen voor je (in slechte staat verkerende of gebroken) kroeshaar... Je weet daar wel raad mee, ook al duurt een tijd voor het weer hersteld is. Bij jou ben je ook geen nummertje in een kapper stoel en weet je ook zeker dat er geen andere klanten tegelijkertijd aanwezig zullen zijn. Heeeeeel fijn allemaal!

Keep up the good work!

Tot over twee weken...

Groetjes van Iris


Shah | 25-09-2013 17:17

Mooie site!
Ik ben erg blij met mijn sisterlocks! Zeker een aanrader.


stasha | 04-04-2013 23:00

Hi Sheryl, hoe gaat het? Ziet er toppie uit


Mevrouwtje | 25-12-2012 11:10

Hoi Sheryl,

Ik had je al succes gewenst met de shop, maar nu schrijf ik het op. Heel veel succes en ik weet het zeker, het komt helemaal goed.

Groetjes.


edith | 14-12-2012 10:33

Beste Sheryl,

Van harte met je website, ben zo blij voor je. Ik vind het zo geweldig mooi geworden,heel duidelijk. Al je hard werken gaat beloond worden het is je gelukt.

Well done, Edith(vaste klant)


gbruyning | 12-12-2012 23:42

Lieve Zus,

Van harte gefeliciteerd namens: mama, Gloria, Faith, Kelly Jade en natuurlijk Nathaniel met het online gaan van je website tevens webshop;"Happy 2B Natural" Je hebt er keihard aan gewerkt en heel veel energie in gestopt. Wat is het toch prachtig geworden. Wij met zijn allemaal zijn Super, Super TROTS op jouw !. Wij wensen jou heel veel succes zegen en voorspoed toe

Liefs van ons allen